Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra centr com


 • 14/02/2022 в 09:18 ТС   Igogoje (Администратор)
  50 сделок
  458 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 14/02/2022 в 12:21 Zolajovo
  ZO
  22 сделок
  92 лайк
  Консултация при Hydra - Hydra

  Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която те извършват. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия.

  Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Кога, къде, как да си плащам данъците? Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа.

  В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Ние ще те консултираме на правни теми, свързани с правото ти на социални помощи (ALG I и II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци.

  Мы нашли решение этой проблемы. Hydra Onion (ссылка на Hydra для Тор-браузера) По заявлению администрации Hydra tor, сайт полностью рукописный, что даёт гарантию отсутствия общеизвестных уязвимостей. И переход потребует только быстрой авторизации и ввода капчи, что может быть даже более простой задачей, чем вход на стандартный интернет).

 • 14/02/2022 в 17:26 Ujihe
  17 сделок
  89 лайк
  задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която те извършват. Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори. Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Натоварващи и трудни житейски ситуации могат да сполетят всеки. Ние ще те консултираме на правни теми, свързани с правото ти на социални помощи (ALG I и II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци. По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Пренасочване към Lernladen и Jobpoint с цел намиране на друга работа или обучение. Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ). Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ. Кога, къде, как да си плащам данъците? Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Моля, преди това се обадете предваритено на номер.
  Сайты Даркнета
 • 15/02/2022 в 00:33 Liwoq
  22 сделок
  28 лайк
  Ние ще ти помогнем да потърсиш правата. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ.
 • 15/02/2022 в 15:48 Iryduxer
  IR
  3 сделок
  49 лайк
  Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки. Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка. Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка.
 • 15/02/2022 в 21:54 Owywi
  17 сделок
  44 лайк
  Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа. Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа.